X
Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018
rcktravel

ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΒΙΕΝΝΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 

1Η ΗΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ (22/12/2018)

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Κραγκούγεβατς ή το Παρατσίν ή Αλέξινατς . Με ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ και προαιρετικό γεύμα θα φτάσουμε στο σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων/ταυτοτήτων και αναχώρηση για την Σερβία και την πόλη Κραγκούγεβατς ή Παρατσίν ή Αλέξινατς. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ  – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (23/12/2018)

Πρωινό  μπουφέ . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Βελιγράδι  πρωτεύουσα της Σερβίας όπου θα ακολουθήσει η περιήγηση στην πόλη. Μοντέρνα και ζωντανή τίποτα δεν θυμίζει με την ανάπτυξή της το πρόσφατο παρελθόν. Στην περιήγησή μας θα δούμε το Κοινοβούλιο της Σερβίας, το παλαιό Παλάτι, τον Ναό του Αγίου Σάββα, την πλατεία Δημοκρατίας, πριν καταλήξουμε στον κεντρικό πεζόδρομο του Πρίγκιπα Μιχαήλ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους ομορφότερους της Ευρώπης , λόγω της ομορφιάς των εντυπωσιακών κτηρίων από την εποχή του 19ου αιώνα. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για την Βουδαπέστη. Άφιξη αργά το απόγευμα στην  «Βασίλισσα του Δούναβη» η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την βραδιά σας κάνοντας την πιο ρομαντική κρουαζιέρα στον Δούναβη

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση) (24/12/2018)

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη. Η «Βασίλισσα του Δούναβη», είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Αποτελεί μια μητρόπολη όπου το τεράστιο ιστορικό παρελθόν της γίνεται ένα με το σύγχρονο και μοντέρνο παρόν της με αποτέλεσμα όλα σε αυτήν την πόλη να μοιάζουν ιδανικά και αρμονικά συνδυασμένα. Στην πραγματικότητα όμως, η κοσμοπολίτικη αυτή πρωτεύουσα είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο εντελώς διαφορετικών πόλεων: της Βούδας, στη δυτική όχθη του Δούναβη, και της Πέστης, η οποία βρίσκεται στην απέναντι όχθη. Οι δύο αυτές πόλεις αναπτύχθηκαν ξεχωριστά, ώσπου χτίστηκε η πρώτη κρεμαστή γέφυρα της πόλης, η Chain Bridge και τις ένωσε. Το 1873 οι δύο πόλεις, η πρώτη χτισμένη σε λόφους ενώ η δεύτερη απόλυτα επίπεδη, έγιναν ένα και μαζί προσφέρουν μέχρι και σήμερα αρχιτεκτονικό πλούτο και απίστευτη φυσική ομορφιά.  Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη πόλη. Θα  θαυμάσουμε  το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, τη Πλατεία Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχή εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι  σύμβολο της πόλη και τον λόφο Γκέλερτ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,γεύμα . Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (25/12/2018)

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Βιέννη την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Περιήγηση στην πόλη για να δούμε την κρατική Όπερα, τα Δίδυμα μουσεία και στη συνέχεια τη Δακτύλιο Λεωφόρο (Ring). Θα απολαύσουμε τα χειμερινά ανάκτορα τών Αψβούργων (Hofburg), το μεγαλοπρεπές Κοινοβούλιο, έργο του μεγάλου Δανού αρχιτέκτονα Θεόφιλου Χάνσεν και το νεογοτθικό Δημαρχείο. Ακολουθούν το κρατικό Θέατρο και το Πανεπιστήμιο της πόλης! Φτάνοντας στην πλατεία Ζίγκμουντ Φρόυντ θα παρατηρήσουμε την εκκλησία των ευχαριστιών(Votiv Kirche),  το Χρηματιστήριο της πόλης και θα καταλήξουμε στο κανάλι του Δούναβη και την πλατεία Σουηδίας(Schwedenplatz). Θα επισκεφθούμε την γειτονιά των Ελλήνων με τούς δύο ελληνορθόδοξους ναούς, του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Τριάδας. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Ο ναός αυτός δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της πόλης(Stephansplatz). Επίσης από την πλατεία αυτή ξεκινάει ένας από τους πιο όμορφους και ακριβούς δρόμους του κόσμου η περίφημη Kärten Strasse. Τελευταία στάση  στη σημερινή ξενάγηση θα αποτελέσουν τα θερινά ανάκτορα των Αψβούργων, γνωστά και ως Schönbrunn. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βουδαπέστη, δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ (26/12/2018)

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Κραγκούγεβατς ή το Παρατσίν ή Αλέξινατς. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ  – ΑΘΗΝΑ (27/12/2018)

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας .Άφιξη στην Αθηνά αργά το βράδυ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και προαιρετικό γεύμα.

 

Στις  τιμές περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας με δωρεάν WI-FI
 • Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων  και έξοδα παρκινγκ.
 • Δωρεάν Wi – Fi  στα ξενοδοχεία παραμονή σας
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4**** στην Βουδαπέστη
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις  σε ξενοδοχείο 3*** ή 4**** στην Σερβία
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Ημιδιατροφή σε μπουφέ στην Βουδαπέστη(στης 24/12 το γεύμα δίνετε το μεσημέρι) & στην Σερβία σε μενού τριών (3) πιάτων 
 • Ξενάγηση στην πόλη της Βουδαπέστης με επίσημο ξεναγό
 • Ξενάγηση στην πόλη της Βιέννης με επίσημο ξεναγό
 • Ξενάγηση στην πόλη του Βελιγραδίου με επίσημο ξεναγό
 • Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 • Φ.Π.Α. εκδρομής
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.
 • Προσφέρονται  αεροπορικά εισιτήρια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης .

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 •  Χριστουγεννιάτικο gala : 50€ (περιλαμβάνει : Ποτό καλωσορίσματος , Μενού 4 πιάτων, Απεριόριστο λευκό και κόκκινο κρασί, Ανθρακούχο νερό και καφέ, Ζωντανή μουσική με τσιγγάνικα βιολιά, Φολκλορικό σόου)
 • Κρουαζιέρα στον Δούναβη: 20€

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 1. Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 279€
 2. Παιδί έως 12 ετών (με δυο ενήλικες ): 199€
 3. Φοιτητές/Άνεργοι: 239€
 4. Μονόκλινο δωμάτιο: 379€

 

Previous Article ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Print
256

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ