ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΑΝΗ-ΙΤΕΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΑΝΗ-ΙΤΕΑ

20€
rcktravel / Αναχώρηση 28/9 / Κατηγορίες: Προσφορές, Μονοήμερες Εκδρομές

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΑΝΗ-ΙΤΕΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΑΝΗ-ΙΤΕΑ

28/09

Αναχώρηση νωρίς το πρωί απο το Σύνταγμα και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Αγόριανη ή αλλιως και Επτάλοφος, ένα απο τα ωραιότερα χωριά της Ελλάδας μιας και είναι γεμάτο με έλατα και πλατάνια. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τους καταρράκτες και τις πηγές των Αγίων Αναργύρων. Έπειτα όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί το λαογραφικό μουσείο και να κάνει βόλτα στην πλατεία του χωριού.Μετά το γεύμα μας θα αναχωρίσουμε για την Ιτέα που θα απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα την θάλασσα. Αναχώρηση για Αθήνα.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

 

  • Έγκυρη θεωρείται η κράτηση στην οποία έχει πραγματοποιηθεί προκαταβολή 30%.
  • Η προκαταβολή & η εξόφληση γίνεται, είτε μέσω των τραπεζικών μας λογαριασμών είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 60, Κορυδαλλός).
  • Οι θέσεις στο πούλμαν ορίζονται αναλόγως με την ημερομηνία εγγραφής.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 

  • Όλες οι εκδρομές εκτελούνται με μίνιμουμ συμμετοχή 25 ατόμων. Σε περίπτωση μη πλήρωσης της απαιτούμενης ελάχιστης συμμετοχής, η εκδρομή δύναται να ακυρωθεί έως και 5 ημέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
  • Για την μετακίνηση είναι απαραίτητο είτε διαβατήριο είτε ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.
  • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
  • Οι προαιρετικές εκδρομές πληρώνονται μόνο στο γραφείο κατά την εξόφληση σας και απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα.

rcktravelrcktravel

Other posts by rcktravel
Contact author
Print

- Φόρμα Ενδιαφέροντος -

Contact author

Contact author

x

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ